Digitale
transformatie

Digitaliseer en win tijd, energie en omzet.

Door digitaler te werken aan de hand van nauwkeurig uitgekozen tools kan je die vervelende administratie aangenamer laten verlopen.

Offertes en Facturen | To-do-lijsten en planning
Werkbonnen | Boekhouding

Vanaf € 400

Adcore Digitale Transformatie
Icon Darts Arrow Box

Geen excel of word-bestanden meer die je hergebruikt en waar je allerlei gegevens moet copy-pasten. Geen manueel rekenwerk meer.
Facturen die opgemaakt worden op basis van offertes, door een klik op de knop! Met een vlot en efficiënt systeem hoeft dit zelfs niet meer ’s avonds tijdens het weekend!

De tijd die je vrijmaakt, kan je nuttig besteden aan bestaande of toekomstige klanten, wat je meer omzet oplevert.

Icon Darts Arrow Box

Je planning kan je vanaf nu raadplegen op je PC of tablet. Last minute wijziging voor één van je medewerkers in het veld? Deze krijgt een melding op zijn of haar smartphone en weet onmiddellijk wat gewijzigd is.

Icon Darts Arrow Box

Het maandelijkse bezoek aan de boekhouder met dikke ringmappen vol met facturen behoren tot het verleden. Je facturen worden voortaan automatisch aan je boekhouder bezorgd, van zodra je deze ontvangt.

Heeft u Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis brainstormsessie over hoe we er samen kunnen voor zorgen dat u tijd (en dus ook geld) bespaart.

Adcore Interesse Get In Touch

Meer weten?
Download ons e-book!

Meer tijd, geld en plezier in jouw onderneming door digitalisering.

Bij KMO’s die al een mooie weg hebben afgelegd, sluipen onhandige en inefficiënte administratieve processen er door de jaren heen in.
“Wij doen het al twintig jaar op deze manier, waarom zouden we nu veranderen van werkwijze?” Ik hoor het regelmatig voorbij komen.

Adcore Ebook Meer Tijd Geld En Plezier In Jouw Onderneming Door Digitalisering

Interesse om met
ons samen te werken?